O NAMA

Svako vjenčanje je jedinstveno i želim Vam ponuditi paket usluga koji savršeno odgovara Vašim potrebama.

Naše mladenke o nama

Odlično ste ovo napravili!!!! Jedini čovjek od svih s kojima surađujemo koji odradi sve kako treba i puno viša od toga!
Hvala Vam od srca!
Adriana B.

volim to što radim

Neke kolege se izjašnjavaju kao reportažni-dokumentaristički fotografi, neki kao art fotografi, neki pak kao kreativni fotografi koji koriste samo prirodno svijetlo. Ja se ne mogu svrstati u tako određen smjer.

umjetnička cjelina

Mogu reći za sebe da u svom radu koristim više elemenata koje nastojim povezati u jednu umjetničku, a ipak smislenu i prirodnu cijelinu uz suradnju sa svojim klijentima koju smatram vrlo važnom u postizanju zajedničkog cilja.

Wedding Book

Cijena fotografiranja vjenčanja je često velika investicija, a ovisi koliko smo dugo sa Vama i što sve želite od naših usluga, knjiga i opreme. Budući da mi je draga Best Buy filozofija tako sam spreman ponuditi Vam kvalitetnu uslugu i dobre cijene na obostrano zadovoljstvo.

U našoj ponudi nalazi se nekoliko vrsta knjiga, najbolje kvalitete, ručno rađene s ♥ u Hrvatskoj od najkvalitetnijih materijala i Felix Schoeller fotografskih papira kao i dugotrajnim tintama za Vaše trajno sjećanje na najljepše trenutke u životu.

Paket usluga

Svako vjenčanje je jedinstveno i želim Vam ponuditi paket usluga koji savršeno odgovara Vašim potrebama. Zato je neophodno da porazgovaramo o Vašim željama i potrebama i zajedno dođemo do cijene koja je unutar Vašeg proračuna.

 Ono što je osnovno uključeno u sve pakete je:

  • Fotografiranje prije vjenčanja
  • Snimanje u trajanju do 14 sati
  • Fotograf
  • Asistent-Fotograf
  • 1500+ fotografija visoke rezolucije probrane i obrađene na USB-sticku
  • Opcije različitih wedding bookova

Početna cijena je 3.500,00 kn.

This is your story... have it told beautifully!

Artistica

wedding expo - posebna ponuda!