O NAMA

Pomoći ćemo Vam u odabiru vjenčanice kako bi Vaš vjenčani dan uistinu ostao nezaboravan. U našem salonu možete birati između mnoštva haljina najpoznatih svjetskih brandova kao što su Demetrios i Cosmobella iz MIlana,  belgijska Linea Raffaeli, nizozemski Olvi’s i  W1 White one by Pronovias iz Barcelone.

“Najvažniji dan u životu jedne žene - vjenčanje"

Vaše vjenčanje je dokaz ljubavi i poseban događaj, a uz našu pomoć može postati i najljepši dan u vašem životu!
Bety
Salon vjenčanica

dizajnerske vjenčanice

Sve što trebate za Vas i Vaše pratnje nalazi se u našem salonu! Osim prekrasnih vjenčanica najpoznatijih svjetskih dizajnera ( Demetrios, Linea Raffaelli, Olvis, White one) u ponudi imamo i večernje haljine Linea Raffaelli napravljene od visokokvalitetnih materijala ili šantung svile.

bogata ponuda

U sklopu našeg popratnog asortimana, koji je uključen u cijenu, nudimo Vam: bolera, šalove, stole, velove, nakit, tijare, ukrase za kosu, jastučiće za prstenje, rukavice, torbice, košarice, haljinice za klencerice (male djeveruše) i podvezice. 

Rezervirajte svoj termin

Naš cilj su zadovoljne i sretne mladenke, stoga ćemo učiniti sve kako bi kod nas proveli ugodno vrijeme, uz naše iskustvo i vaše želje i prioritete pronaći ćemo haljinu koja vam savršeno odgovara i u kojoj ćete se osjećati kao kraljica. 

Vjenčanice po mjeri

Nit vodilja, bit će nam vaša osobnost i vaš izričaj. Svaka naša kreacija potvrđuje iznimnu kvalitetu, a dizajn se razlikuje od romantičnog, tradicionalnog i klasičnog pa sve do unikatnog, glamuroznog, senzacionalnog te elegantnog stila.

Posjetite nas i dopustite nam da pretvorimo Vaše vjenčanje u nezaboravan dan!

Bety salon vjenčanica

wedding expo - posebna ponuda!

poSJETITE NAS