O NAMA

Destiny wedding je izrastao iz strasti prema fotografiji i kinematografiji. Zbog strasti prema našem pozivu uvijek smo u potrazi za nečim novim, drugačijim, a u isto vrijeme predivnim, emotivnim … jedinstvenim.

Strast o ovome šro radimo …

Zbog strasti prema našem pozivu uvijek smo u potrazi za nečim novim, drugačijim, a u isto vrijeme predivnim, emotivnim … jedinstvenim…
DESTINY WEDDING

Inspirirani vama

Upravo ta jedinstvenost je naš potpis, nama je svako vjenčanje drugačije … jednostavno naše radove komponiramo inspirirani Vama, okolinom, vremenom, našom komunikacijom, detaljima i … uostalom, naši radovi najbolje govore o nama.

detaljima pričamo priču

Matija Marcius i kolege koji sudjeluju u realizaciji wedding projekata su umjetnici koji u svoje radove ugrađuju dio sebe, svoje viđenje i emociju.

iskustvo i razvoj

Dovoljno je pogledati naše radove koji najbolje govore o nama, a oni su nastali na temeljima dugogodišnjeg iskustva u radu, redovitih edukacija, konstantnog ulaganja u profesionalnu opremu i strasti!

Volimo to što radimo

Jednostavno naše radove komponiramo inspirirani Vama, okolinom, vremenom, našom komunikacijom, detaljima i … uostalom sve ćete najbolje vidjeti na našim radovima koji najbolje govore o nama.

Sredinom 2018. godine smo strast prema foto/video umjetnosti nadogradili strasti prema printanim materijalima tako da možete dobiti kompletnu uslugu na jednom mjestu od osmišljavanja od izrade pozivnica i zahvalnica za Vaše vjenčanje čak i raznih detalja kao što su svadbeni meni … sve do izrade wedding bookova jedinstvenog dizajna i vrhunske kvalitete.

… Jedinstvenost je naš potpis, a s nama je svako vjenčanje drugačije …

DESTINY WEDDING

wedding expo - posebna ponuda!