O NAMA

Schapé Design predstavlja magičan patchwork kreativnosti, elegancije, gracioznosti i inovativnosti. Kreiramo posebne vjenčanice i haljine te dizajniramo nezaboravna vjenčanja. 

Naše mladenke o nama

Dragaaa Josipaaa! Bilo je predivno, haljina savrsena, svi su komentirali da je prekrasna i divili se. Sve je ispalo odlicno, da znas koliko je ljudi reklo da im je to bilo najljepse vjnečanje u zivotu ❤ Hvala ti na svemu, da nije bilo tebe ne bih se osjecala tak posebno! Neka curica mi je vikala s prozora da sam prekrasna i da izgledam kao princeza 🙂
Anamarija

karakterni potpis

Svojim couture modelima i jedinstvenim, karakternim potpisom obradovali smo već mnoge klijentice do sada. Dizajn naših haljina kao i sam finalan produkt nastaje ovdje u dizajnerskom studiju u Hrvatskoj. Izrađujemo skice, stvaramo ideje, kreiramo haljinu iz snova samo za vas; jednu, jedinstvenu i unikatnu.

bogata ponuda

Schapé Design predstavlja magičan patchwork kreativnosti, elegancije, gracioznosti i inovativnosti u dizajnu vjenčanica, ženske mode, te vjenčanja općenito. Ljubav prema cvijeću, cvjetnim instalacijama, floralnim motivima, spoj desena, materijala, modela stvorio je pozitivnu priču i objedinio obje strasti; bridal design i cvjetni dizajn

POsebno i drugačije

Posebni smo po tome što dizajn haljina nastaje upravo ovdje u hrvatskom studiju. Kreira ih modna dizajnerica samo za vas. Stoga su jedinstvene, unikatne i neponovljive. Kreativnost kod nas ne poznaje granice! Uvijek pristupačni, ali profesionalni, sa osmijehom na licu i mnoštvom ideja naš Schapé svijet je otvoren za sve vas koje tražite „posebno i drugačije“. Vaš stil i vaša osobnost naša su najveća inspiracija.

 

Činimo Vaš dan posebnim

Vjenčanja; za nas, naša strast, naš posao i naša svakodnevica, a za vas, potpuna ljubav i nezaboravna uspomena. 

Believe in Magic!

Schapé Design

wedding expo - posebna ponuda!