1. Uvjeti korištenja


U daljnjem tekstu donosimo Opće uvjete poslovanja putem službene internetske stranice weddingexpo.hr (u daljnjem tekstu: internetska stranica). Vlasnik navedene stranice je OMNIS KOMUNIKACIJA d.o.o. Trnsko 41a, 10000 Zagreb OIB:06123252971 Žiro-račun broj: 2484008-1105692291, koji na internetskoj stranici objavljuje sadržaje i ažurira podatke. Objavljeni sadržaji vlasništvo su OMNIS KOMUNIKACIJA d.o.o. te se ne mogu koristiti bez pismene suglasnost. Ove stranice predstavljaju usluge Wedding Expo Sajma.

Ukoliko koristite bilo koju od usluga objavljenih na ovoj stranici, smatra se da se slažete sa svim navedenim stavkama Općih uvjeta poslovanja i stoga nećete imati pravo prigovora na iste.

2. Usluge Sajma


Sve informacije navedene na našoj internetskoj stranici, informativnog su karaktera te služe informiranju potencijalnih korisnika.  

3. Izmjene i dopune


OMNIS KOMUNIKACIJA d.o.o.zadržava pravo izmjene i dopune Općih uvjeta poslovanja kao i sadržaja internetske stranice bez prethodne obavijesti. Navedene dopune ili izmjene uvjeta ili sadržaja ne utječu usluge koje su već ugovorene i u provedbi te će takve usluge biti provedene u skladu s dogovorenim planom..

4. Odricanje od odgovornosti


OMNIS KOMUNIKACIJA d.o.o.se odriče svake odgovornosti za eventualnu grešku na internetskoj stranici nastalu tijekom izrade, unosa podataka ili nadopunjavanja iste kao i odgovornosti za bilo kakvu štetu nastalu korisniku zbog korištenja internetske stranice i/ili sadržaja iste. Navedeni vlasnik internetske stranice ne odgovara za poslovanje i sadržaje internetskih stranica na koje postoji poveznica.

5. Nadležnost suda


Sve nastale sporove pokušat će se riješiti mirnim putem Za sve nastale sporove koje nije moguće riješiti mirnim putem nadležan je sud u Zagrebu.